Poetry with light"Poetry with light" is de ondertitel of tagline die hoort bij Forever Images. Het geeft uitstekend weer wat ik voor ogen heb met mijn zwart-witfotografie. Artistieke zwart-witfotografie door het maken van uniek mooie en elegante foto's. Dat het duidelijk herkenbaar is als mijn werk, maakt dat ik het als kunst beschouw. Iets heel anders dan een louter visuele registratie van iets waarneembaars.

Zwart-witfoto's door Michiel Borgart

Zwart-witfoto's door Michiel Borgart - Forever Images

Leuk dat je mijn Zwart-witfoto's hebt bekeken. Zwart-wit benadrukt de essentie van de foto. Het trekt je meer naar bepaalde lijnen en dynamiek in de foto. De foto roept meer en andere vragen op. Vragen als "waar denkt ze aan?" of "wat gebeurt er?". Vaker dan bij kleurenfoto's zullen ze je nooit vervelen en ze kunnen het effect hebben dat elke keer als je ze ziet, je ze voor het eerst ziet. Ik vertel je hier graag meer over en schreef deze pagina over mijn zwart-witfotografie.

Variëteit aan foto's

Op deze pagina zie je verschillende foto's. Als je nieuwsgierig bent naar meer van een bepaald genre, volg dan een van de volgende links:

Mijn fotogalerij

Om alle foto's te zien die ik op mijn website geplaatst heb, kun je een kijkje nemen in mijn fotogalerij. Zie je foto's die je mooi vindt? Zie je de meerwaarde van professionele fotografie? Heb je ideeën opgedaan voor een shoot? Ben je geïnspireerd geraakt over hoe prachtige en unieke foto's voor jou het verschil kunnen maken? Neem neem dan gerust contact met me op.

Mijn fotostudio

Ik fotografeer graag op locatie (binnen of buiten) en in mijn fotostudio. Het is gevestigd in Den Haag. Goed bereikbaar met de auto (circa 4 minuten van de A12 en A4) en parkeren direct voor de deur. Het ligt op ongeveer 6 minuten lopen van Cantraal Station Den Haag Centraal.

Ben je geïnspireerd door deze zwart-witfoto's? Volg...

Als je dat leuk vindt om meer van mijn werk te zien, kun je mijn werk ook volgen via de volgende social media:

Denk je nu aan iemand aan wie je deze foto's zou willen laten zien? Deel...Hartelijke groet,