Poetry with light"Poetry with light" is de ondertitel of tagline die hoort bij Forever Images. Het geeft uitstekend weer wat ik voor ogen heb met mijn kinderfotografie. Artistieke portretfotografie door het maken van uniek mooie en elegante foto's. Door de uniciteit van mijn werk is het duidelijk herkenbaar. Omdat mijn werk uniek en duidelijk herkenbaar is, zie ik het graag als kunst. Mijn foto's zijn meer dan puur het resultaat van het vastleggen en digitaal opslaan van wat we kunnen zien.

Kinderfotograaf door Michiel Borgart

Kinderfotograaf door Michiel Borgart - Forever Images

Leuk dat je mijn Kinderfotograaf hebt bekeken. Kinderen fotograferen, zoals bij deze foto's, is prachtig. Voorwaarde is wel dat ze een leuk tijd te hebben tijdens de shoot. Ik neem ruimschoots de tijd maar ben ook heel scherp als het gaat om het vastleggen van dat ene moment. Het fotograferen van kinderen gaat meer om loslaten en zal altijd wat spontaner en verrassender zijn. Precies zoals kinderen zelf zijn. Als een kind plezier heeft tijdens de shoot, zich veilig voelt en zich zelfs wat nieuwsgierig opstelt, komen er altijd geweldige foto's uit!

Variëteit aan foto's

Op deze pagina zie je verschillende foto's. Als je nieuwsgierig bent naar meer van een bepaald genre, volg dan een van de volgende links:

Mijn fotogalerij

Om alle foto's te zien die ik op mijn website geplaatst heb, kun je een kijkje nemen in mijn fotogalerij. Zie je foto's die je mooi vindt? Zie je de meerwaarde van professionele fotografie? Heb je ideeën opgedaan voor een shoot? Ben je geïnspireerd geraakt over hoe prachtige en unieke foto's voor jou het verschil kunnen maken? Neem neem dan gerust contact met me op.

Mijn fotostudio

Een deel van deze foto's is genomen in mijn fotostudio. Deze bevindt zich in Den Haag Hij is uitstekend bereikbaar met de auto (ongeveer 3 minuten rijden vanaf de A4 of A12), parkeren voor de deur en op ongeveer 6 minuten lopen vanaf het centraal station.

Wil je op de hoogte blijven van mijn werk? Volg me...

Ben je nieuwsgierig naar meer van mijn werk? Naast verder te kijken op mijn website, kun je mijn werk ook volgen via de volgende social media:

Denk je dat iemand blij zou worden van deze foto's? Deel...Hartelijke groet,