Poetry with light


Aanbevelingen, reviews en reacties
Familieshoot voor kest met papegaai, Sandy Grishaver:

"Hi Michiel, hartelijk dank voor de prachtige foto's! We zijn er heel erg blij mee. Het was een ontspannen sfeer waarbij zelfs onze papagaai rustig bleef voor de foto."
Afstudeerborrel Nicolette:

"Whooooow chiel! De foto's zijn echt zooo goed!! Dankjewel!! Je hebt echt zoooo goed momenten uit weten te kiezen Ben ik je echt heeeel dankbaar voor ❤ Echt het mooiste cadeau van allemaal 😁"
Concert InSalvation Merel Smit, Marketing & Communicatie InSalvation:

"Heel erg bedankt voor je werk. Wat een gave foto's! 1000x thanks!!!"
Fashionshoot Nathalie den Dekker:

"Haha ja zeker wel! Heel blij mee ! Dankjewel !!"
Kinderfoto's Jan Heijmans, directeur OBS Het Atelier Diemen:

"Ik vind de foto's prachtig en kan ze goed gebruiken!"
Fashionshoot Leroy ter Haar:

"Hey Michiel de foto's zijn echt super geworden !!!!"
Loveshoot Aaron & Emmy Willebrands:

"Bedankt voor de fijne shoot en snelle reactie. Je passie voor je werk straalt er vanaf!"
Fashionshoot Mariangel Dolorita:

"Ik heb ze binnen en ik ben helemaaaaal verliefd 😍😍😍"
Bruidsshoot Jurgen & Shelley-Ann:

"MICHIEL, WAAAUUUW!! Wat een prachtige foto's! Wij zijn superblij met de foto's!!!"
Fashionshoot jurken van David Cardenas, model Mariana Pietersz:

"One of the best photographers that I've worked with till now!! Besides, being professional, patient and a nice person his foto's are simply amazing. Definitely recommended!!!"
Portretshoot met Noah en Rosanne:

"De foto's zijn fantastisch!! Ik ben enorm te spreken over de stijl van de foto's, en vindt ze erg indrukwekkend. Ik hoop dat je je realiseert hoe talentvol ze zijn gemaakt, en hoop dat je nog veel kansen krijgt om gebruik te maken van dit talent."
Portretshoots voor HiQ Mensa Magazine #17, voorjaar 2018 (Robert Nijboer, redactie):

"Heel tevreden. Met name over de twee zwart-wit opnames, erg stijlvol gedaan, heel blij mee! Fijn om iemand op pad te kunnen sturen met een briefing en te weten dat het goed komt! Hopelijk mogen we nog vaak samenwerken."
Fashionshoot van Judith de Wilde de Ligny - Miss Eco Netherlands 2018, door Vicky Zimmerman van de Vicky Foundation:

"Michiel was een geweldig gastheer. Hij nam zijn tijd voor de shoot en was heel professioneel met zijn werk bezig. We hebben een shoot voor een upcoming Miss, was super. Een aanrader! Super bedankt voor de mooie foto's."
Portretshoot van Mirjam Bach van Kleurkeuze:

"Michiel wist me zo op mijn gemak te stellen dat de foto's prachtig en heel natuurlijk zijn geworden. Dank hiervoor!"
Newbornshoot en kinderfoto's van Rozelinde & Kylian:

"Een zeer prettige, professionele en creatieve fotograaf. Liefde voor het vak spat ervan af en dat zie je terug in de foto's. Absolute aanrader!"
Trouwreportage van Kevin & Leonie:

"Super bedankt voor de geweldige plaatjes! We gaan paar mooie uitzoeken voor in huis op te hangen echt super zijn ze!!!!"
Portretfoto's van Marlies:

"Hee Michiel heb nu 4 fotos prachtig ingelijst... vandaag een klussenbedrijf thuis gehad en zij gaan de fotos voor me ophangen. Fotos zijn verschillende maten dus even spelen met de ruimte. Alleen maar complimenten voor de fotograaf."
50-jarig huwelijksfeest van de ouders van Rob:

"Ik wil je hartelijk danken voor je bijdrage aan het geslaagde 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Wij zijn blij met onze keuze en krijgen leuke reacties op je aanwezigheid."
Glamourshoot van Jorgina & Jessica:

"Love it!"
Bedrijfsfeest, reactie van Kamal:

"Wat een te gekke foto's! Vooral natuurlijk die ene waar ik op sta met een dikke sigaar hahaha!"
Zwangerschapsfoto's van Simone:

"Bedankt voor het snelle sturen van de foto's en WoW wat zijn ze prachtig gelukt. We zijn er superblij mee joh!"
Zakelijke portretfoto's en loveshoot van Bas & Nicolle:

"Vriendelijke, op gemak stellende, vakkundige fotograaf. Maakt perfecte foto's die zowel zakelijk als privé gebruikt kunnen worden."
Bruidsfoto's van Clarence & Sabrina:

"Wij vonden het erg leuk om van tevoren kennis te hebben gemaakt met Michiel, want daardoor voelde we ons erg op ons gemak bij Michiel op de dag zelf. Tijdens onze bruiloft is hij op de belangrijke momenten niet merkbaar aanwezig maar weet toch de speciale momenten en vooral de emotie's prachtig vast te leggen. We willen je hartstikke bedanken voor de mooie foto' s."
Zakelijke portretfoto's en famliefoto's van Soheel, Zari & Eliza:

"Ik ben samen met mijn gezin op Michiel's fotostudio geweest voor zakelijke en ook familiefoto's en dat beviel heel goed. Hij heeft alle tijd genomen voor ons en het resultaat was prachtig! Michiel heeft ook een keer op de verjaardag van onze dochter gefotografeerd wat ook heel goed ging. We hebben hele mooie foto's van het feestje waar we trots op zijn!"
Business profile photos Roderik:

"Voor mijn bedrijf was ik opzoek naar een aantal foto’s voor professioneel gebruik. Dat heb ik via Michiel gedaan. Dat ik niet veel lol aan foto’s maken beleef is terug te zien aan foto’s die normaal gesproken mij gemaakt worden. Dankzij Michiel is dit nu verleden tijd en heb ik een aantal klasse foto’s gekregen. Mede dankzij de goede aanwijzingen tijdens het fotografie proces. Ik ben erachter gekomen dat foto’s maken meer is dan alleen een klik op een knop. Begeleiding Michiel was key. Het resultaat is dan ook geweldig."
Baby and childrens photos Noah, Kayleigh-Sophie & Elias:

"Michiel is super spontaan en geduldig, en heeft ontzettend leuke en creatieve ideeēn. We hebben nu al een aantal sessies met hem gedaan, variërend babyshoot tot en met familieportretten. Wij bevelen Forever Images harte aan!!
Portrait and couples shoot and baby photos Nathan, Simone & Joaquin:

"Een zeer kundige fotograaf die alle tijd neemt om mooie foto's te maken. Hij is vriendelijk, creatief en denkt mee met de mensen die gefotografeerd worden.
Absoluut een aanrader."
Portrait and couples shoot Henk & Iris:

"Michiel Borgart kan ik u harte aanbevelen als professioneel fotograaf en eigenaar " Forever Images". Michiel heeft een bijzondere kijk op mensen en hun uitstraling. Hij kan het karakter een persoon zodanig belichten en naar voren halen, dat hun persoonlijkheid heel mooi tot uiting komt. Hij gebruikt daarvoor geweldige camera's met allerlei lenzen, studioflitsers, achtergronddoeken, tentjes etc. Bij het bewerken de foto's houdt Michiel o.a. rekening met de gulden snede waardoor hij de foto's nog dynamischer en interessanter kan maken. Hij heeft een zuivere feeling voor compositie (neem dat aan deze professionele beeldend kunstenaar) en hij houdt rekening met de inzichten zijn cliënten en het doel waarvoor de foto's gebruikt gaan worden. Ik ben heel blij verrast met de prachtige opnames die hij heeft gemaakt mij en mijn echtgenoot! Ik wens Michiel veel succes, Iris Creutzburg."
Portrait shoot Frank:

"Bedankt voor deze prachtige fotoserie. Ik ben er trots op :) Ik vond het een hele fijne dag. Dank!"
Portrait and family shoot Kevin & Gianessa:

"Michiel is echt een top fotograaf, met veel gevoel voor details en komt met creatieve ideeën. Hij weet de juiste composities te maken en veel leuke effecten toe te passen. Echt een vakman eersteklas...
Bent u op zoek naar een mooie en smaakvolle fotoshoot die echt de juiste ambiance en eindresultaat oplevert dan bent u bij Michiel Borgart aan het juiste adres, of het nu om een gewone shoot, trouwerij, baby shoot, of gewoon een mooie portret portfolio gaat.. hij kan het allemaal!"
Baby shoot Michael:

"Mia vindt ze er goed uit zien (veel cute, ah en ooh), bedankt!"
Business profile photos Tim:

"Dank je wel voor de foto's ze zien er erg mooi uit."Op deze pagina vind je aanbevelingen, reviews en reacties van mensen waar ik een fotoshoot mee heb gedaan. Shoots op locatie en in mijn fotostudio in Den Haag. Zowel voor mij als portretfotograaf, fashionfotograaf, modefotograaf als bruidsfotograaf. Het is natuurlijk heel mooi om als fotograaf aanbevolen te worden. Het geeft op een eigen manier weer wie ik ben, hoe ik te werk ga en hoe de foto's gewaardeerd worden. Ik hoop dat je hier enthousiast van wordt en dat je me dat wil laten weten. Ik hoor graag van je!

Forever Images op social media

Als je het leuk vindt, kun je mijn werk ook volgen via:

Wil je meer weten of heb je ideeën?

Neem dan contact met me op en we gaan samen kijken naar wat mogelijk is. Ik vind het leuk om wat van je te horen...Hartelijke groet,