Poetry with light"Poetry with light" is de ondertitel of tagline die hoort bij Forever Images. Het vertelt kernachtig waar de professionele fotografie van Forever Images voor staat. Artistieke professionele fotografie door het maken van uniek mooie en elegante foto's. Dat het duidelijk herkenbaar is als mijn werk, maakt dat ik het als kunst beschouw. Iets heel anders dan een louter visuele registratie van iets waarneembaars.

Fotogalerij door Michiel Borgart

Fotogalerij door Michiel Borgart - Forever Images

Leuk dat je mijn Fotogalerij hebt bekeken. Hier zie je alle foto's die ik op mijn website heb geplaatst. Kijk gerust even rond.

Variëteit aan foto's

Op deze pagina zie je verschillende foto's. Als je nieuwsgierig bent naar meer van een bepaald genre, volg dan een van de volgende links:

Ik hoor graag van je

Zie je foto's die je mooi vindt? Zie je de meerwaarde van professionele fotografie? Heb je ideeën opgedaan voor een shoot? Ben je geïnspireerd geraakt over hoe prachtige en unieke foto's voor jou het verschil kunnen maken? Neem neem dan gerust contact met me op.

Mijn fotostudio

We kunnen op elke redelijke locatie een shoot doen. Binnen of buiten. En natuurlijk in mijn fotostudio. Mijn studio is gevestigd in Den Haag. Uitstekend bereikbaar met de auto (circa 4 minuten van de A12 en A4) en parkeren voor de deur. Station Den Haag Centraal ligt op slechts 6 minuten lopen.

Ben je enthousiast over de foto's die je hier ziet? Volg...

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn werk? Dan kun je mij volgen via de volgende social media:

Denk je dat iemand deze foto's graag zou zien? Deel...Hartelijke groet,