Poetry with light"Poetry with light" is de ondertitel of tagline die hoort bij Forever Images. Het vertelt kernachtig waar de glamourfotografie van Forever Images voor staat. Artistieke glamourfotografie door het maken van uniek mooie en elegante foto's. Door de uniciteit van mijn werk is het duidelijk herkenbaar. Voor mij is dit het meest essentiële aspect dat ervoor zorgt dat ik mijn werk als kunst zie. Een artistieke interpretatie van een visuele ervaring.

Glamourfotograaf door Michiel Borgart

Glamourfotograaf door Michiel Borgart - Forever Images

Leuk dat je mijn Glamourfotograaf hebt bekeken. Ik denk dat iedereen het woord "glamour" wel kent. Toen ik het opzocht, was het een beetje verrassend wat ik vond. Glamour betekent iets in de zin van 'schone schijn', 'onechte betoverende schoonheid', 'betoverende charme', 'betoverend uiterlijk', 'glitter', 'praal', 'kunstmatige glans' of 'overdadige versiering'. Het komt in eerste instantie niet als iets echts, eerlijks of authentieks over. Maar ik denk dat een 'vleugje' glamour in een foto iets toe kan voegen wat niet af hoeft te doen aan het authentieke waar de foto op gebaseerd is. Wanneer subtiel toegepast, kan het bijvoorbeeld een portretfoto net dat beetje extra geven wat het nog unieker maakt. Maar bovenal gaat glamour natuurlijk geweldig samen met fashion. Ze intensifiëren elkaar op een geweldige manier. Fashion brengt prachtig het glamourgehalte naar boven en de glamour helpt het beste uit een fashionshoot te halen. Het geheim van glamour is in mijn ogen het gebalanceerd toe te passen en goed in lijn te houden met wat je voor ogen hebt met de shoot. En als de shoot om de glamour draait, er ook volledig voor te gaan!

Variëteit aan foto's

Op deze pagina zie je verschillende foto's. Als je nieuwsgierig bent naar meer van een bepaald genre, volg dan een van de volgende links:

Mijn fotogalerij

Om alle foto's te zien die ik op mijn website geplaatst heb, kun je een kijkje nemen in mijn fotogalerij. Zie je foto's die je mooi vindt? Zie je de meerwaarde van professionele fotografie? Heb je ideeën opgedaan voor een shoot? Ben je geïnspireerd geraakt over hoe prachtige en unieke foto's voor jou het verschil kunnen maken? Neem neem dan gerust contact met me op.

Mijn fotostudio

We kunnen op elke redelijke locatie een glamour shoot doen. Binnen of buiten. En natuurlijk in mijn fotostudio. Mijn studio is gevestigd in Den Haag. Uitstekend bereikbaar met de auto (circa 4 minuten van de A12 en A4) en parkeren voor de deur. Station Den Haag Centraal ligt op slechts 6 minuten lopen.

Wil je meer zien? Volg me...

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn werk? Dan kun je mij volgen via de volgende social media:

Zouden deze foto's iemand kunnen inspireren die je kent? Deel...Hartelijke groet,