Poetry with light"Poetry with light" is de ondertitel of tagline die hoort bij Forever Images. Het beschrijft beeldig hoe ik tegen mijn werk aankijk als urbex fotograaf. Artistieke urbex fotografie door het maken van uniek mooie en elegante foto's. Omdat mijn werk uniek en duidelijk herkenbaar is, zie ik het graag als kunst. Mijn foto's zijn meer dan puur het resultaat van het vastleggen en digitaal opslaan van wat we kunnen zien.

Urbexfoto's door Michiel Borgart

Urbexfoto's door Michiel Borgart - Forever Images

Leuk dat je mijn Urbexfoto's hebt bekeken. Het woord Urbex is een samenvoeging van de Engelse woorden urban en exploring. Letterlijk vertaald en verkennen van stedelijk gebied. Dit wordt vaak geïnterpreteerd als vervallen gebouwen die buiten gebruik zijn of niet openbaar of makkelijk toegankelijke plaatsen. Dit is zonder meer super gaaf en levert echt geweldige foto's op. Maar het fotograferen op deze locaties is niet altijd even eenvoudig of zelfs veilig. Ik hanteer voor mijn shoots een iets bredere interpretatie dan dit: een bewust gekozen stedelijke of industriële locatie voor de shoot. Voor mij kan dit dus ook een brug zijn, verlaten parkeerplaats, industrieterrein of specifiek deel van een stad. Voor mij is het belangrijk dat de locatie een expliciet onderdeel uitmaakt van de foto's en daarmee bijdraagt aan een bijzondere sfeer, indrukwekkend contrast of unieke dynamiek.

Variëteit aan foto's

Op deze pagina zie je verschillende foto's. Als je nieuwsgierig bent naar meer van een bepaald genre, volg dan een van de volgende links:

Mijn fotogalerij

Om alle foto's te zien die ik op mijn website geplaatst heb, kun je een kijkje nemen in mijn fotogalerij. Zie je foto's die je mooi vindt? Zie je de meerwaarde van professionele fotografie? Heb je ideeën opgedaan voor een shoot? Ben je geïnspireerd geraakt over hoe prachtige en unieke foto's voor jou het verschil kunnen maken? Neem neem dan gerust contact met me op.

Mijn fotostudio

Al deze urbex foto's zijn uiteraard buiten mijn fotostudio genomen. Maar ik beschik wel over een fotostudio. Deze bevindt zich in Den Haag Hij is uitstekend bereikbaar met de auto (ongeveer 3 minuten rijden vanaf de A4 of A12), parkeren voor de deur en op ongeveer 6 minuten lopen vanaf het centraal station.

Wil je op de hoogte blijven van mijn werk? Volg me...

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn werk? Dan kun je mij volgen via de volgende social media:

Denk je dat iemand deze foto's geweldig zou vinden? Deel...Hartelijke groet,