Poetry with light"Poetry with light" is de ondertitel of tagline die hoort bij Forever Images. et geeft uitstekend weer wat ik voor ogen heb met mijn fotografie. Delicate professionele fotografie die op artistieke wijze leidt tot indrukwekkende en voortreffelijke foto's. Omdat mijn werk uniek en duidelijk herkenbaar is, zie ik het graag als kunst. Mijn foto's zijn meer dan puur het resultaat van het vastleggen en digitaal opslaan van wat we kunnen zien.

Sepia Foto's door Michiel Borgart

Sepia Foto's door Michiel Borgart - Forever Images

Leuk dat je mijn Sepia Foto's hebt bekeken. Sepia foto's zijn vernoemd naar bruin-grijze verkleuring van de foto. Het woord "sepia" wordt hiervoor gebruikt omdat de bruin-grijze kleur vernoemd is naar het bruine pigment dat vroeger uit de inktzak van de zeekat werd gehaald. Het woord "sepia" betekent "zeekat" in het Grieks. Deze verkleuring treedt bij analoge foto's op wanneer deze verouderen. Bij digitale foto's wordt dit effect softwarematig toegevoegd aan een foto. Het geeft de foto een warme en vintage uitstraling. Dit effect kan zowel worden toegepast op kleuren als zwart-witfoto's. Maar het komt het best uit de verf bij een zwart-witfoto. Een aanvullend effect dat goed met sepia kan combineren, is de foto wat korreliger maken. Dit versterkt de vintage uitstraling.

Variëteit aan foto's

Op deze pagina zie je verschillende foto's. Als je nieuwsgierig bent naar meer van een bepaald genre, volg dan een van de volgende links:

Mijn fotogalerij

Om alle foto's te zien die ik op mijn website geplaatst heb, kun je een kijkje nemen in mijn fotogalerij. Zie je foto's die je mooi vindt? Zie je de meerwaarde van professionele fotografie? Heb je ideeën opgedaan voor een shoot? Ben je geïnspireerd geraakt over hoe prachtige en unieke foto's voor jou het verschil kunnen maken? Neem neem dan gerust contact met me op.

Mijn fotostudio

Een deel van deze foto's is genomen in mijn fotostudio. Deze bevindt zich in Den Haag Hij is uitstekend bereikbaar met de auto (ongeveer 3 minuten rijden vanaf de A4 of A12), parkeren voor de deur en op ongeveer 6 minuten lopen vanaf het centraal station.

Vind je het mooi wat je ziet? Volg me...

Als je dat leuk vindt om meer van mijn werk te zien, kun je mijn werk ook volgen via de volgende social media:

Zouden deze foto's iemand kunnen inspireren die je kent? Deel...Hartelijke groet,