Poetry with light


Bruidsfotograaf

Bruidsfotografie is altijd bijzonder

Bruidsfotograaf Michiel Borgart Forever Images.

Het is mijn passie om met prachtige bruidsfoto's een bijzonder verhaal te vertellen. Een gevoel, emotie of beleving in beeld te brengen. Het gaat mij om het samen met jullie vastleggen van een van de mooiste dagen van jullie leven. De herinneringen vangen in een vorm die je de rest van je leven helpen deze bijzondere momenten te kunnen herbeleven. Een geweldige afdruk voor aan de muur, een prachtig trouwalbum of wat ook maar bij jullie past.

Trouwreportage

Als jullie dat willen, verzorg ik een complete trouwreportage. Vanaf het aankleedmoment van de bruid of bruidegom tot het feest na de openingsdans. Maar elke bruiloft is uniek en ik kom graag jullie wensen tegemoet die voor mij waar te maken zijn. Als jullie willen, kunnen jullie bijvoorbeeld ook alleen de bruidsshoot door mij laten verzorgen. Wanneer je iemand in je omgeving hebt die waarvan je verwacht dat die heel goed de dag vast kan leggen maar je wilt er zeker van zijn dat de bruidsfoto’s van professionele kwaliteit zijn, kan dat dus. Dit kan jullie bijvoorbeeld de mogelijkheid geven andere dingen te doen op jullie trouwdag of huwelijksreis die anders niet hadden gekund.

Een dag samen optrekken

De fotograaf die jullie kiezen, zal praktisch de hele dag dicht bij jullie in de buurt zijn. Dit is in mijn ogen een uitzonderlijke positie die de fotograaf gegund wordt. Ik vind het dus heel belangrijk dat er een goede en fijne klik is tussen jullie en mij. Het is voor mij niet mogelijk mooie foto’s van jullie te maken als deze klik er niet voldoende is. Het gaat om vertrouwen in elkaar hebben en samen de rust kunnen vinden op een dag die vaak enorm druk en hectisch is en waar jullie ook samen van willen genieten. Het is ten slotte op de eerste plaats jullie dag. Tijdens de voorbereiding wil ik jullie daarom ook minimaal een keer persoonlijk ontmoet hebben en dat geldt ook voor de ceremoniemeester. Ik heb veel bruiloften mee mogen maken, van mezelf, als gast en natuurlijk als fotograaf. Als jullie dat willen, kan ik jullie tijdens de voorbereiding ook praktische tips geven die de dag voor jullie net wat plezieriger kan maken. Dit klinkt misschien raar of rationeel, maar er komen veel praktische en logistieke zaken samen tijdens een bruiloft. Een paar handige tips kunnen goud waard zijn.

Zwart-witfotografie

Een van mijn specialiteiten is zwart-witfotografie. Zwart-witfoto's kunnen een essentiële voltooiing op je bruidsfoto's zijn. Ze bieden de mogelijkheid de essentie aan het licht te brengen van momenten of belevingen op een veelal drukke dat met veel indrukken. Het subtiel en poëtisch vastleggen van iets heel eenvoudigs of juist een complexe combinatie van gevoelens levert tijdloze foto's op de nooit zullen vervelen of ooit minder mooi zullen worden.

Jullie keuze

Het is natuurlijk aan jullie om een fotograaf te kiezen. Mijn advies hierbij is om zowel te kijken naar de stijl van de foto’s als de persoonlijke klik die jullie ervaren. Ik zeg dit omdat ik ervan overtuigd ben dat deze match de sleutel is tot de trouwfoto’s van jullie dromen. Dit is een hele persoonlijke keuze en ik denk dat het goed is om hier rustig de tijd voor te nemen. Bekijk samen bruidsfoto’s op het internet en ontdek welke foto’s jullie aanspreken. Bekijk de website van een aantal bruidsfotografen en maak een shortlist van de fotografen waar jullie een goed gevoel bij hebben. Kies een paar momenten in een week waarop jullie beide tijd hebben en probeer ze te bellen. Het telefonisch contact kan je initiële gevoel bij een photograaf binnen een paar seconden bevestigen of juist wegnemen. De meeste trouwfotografen werken ook ’s avonds en in het weekend dus het kan zijn dat je ze niet direct te pakken krijgt. Geef ze niet op, maar probeer het later nog eens. Het zou zonde zijn als jullie jullie beste match om deze reden zouden laat lopen, toch?

Mijn eerste twee tips

Mijn eerste tip voor jullie is tijdig te starten met het selecteren van jullie bruidsfotograaf. Sommige fotografen hebben een volle agenda, zeker tijdens de populaire maanden, dagen en data. De ruimer voor jullie datum jullie je keus gemaakt hebben, de groter de kans dat jullie favoriete trouwfotograaf ook beschikbaar is. Daarbij kan het betrekken van een ervaren trouwfotograaf in een vroeg stadium van jullie voorbereidingen erg handig zijn door jullie goede inspiratie, leuke ideeën en handige tips te geven. Mijn tweede tip is om ruimschoots voor jullie bruiloft (denk aan 8 tot 16 weken), een loveshoot te doen met jullie bruidsfotograaf. Tijdens de loveshoot leer je elkaar beter kennen dan wanneer je alleen een intakegesprek doet. Je kan deze shoot ook zien als een soort repetitie voor je bruidsshoot. Dit kan wat van de spanning wegnemen en je ideeën geven over welke foto's je mooi vindt. Hierbij levert de loveshoot mooie foto's op die je eventueel kan gebruiken voor de uitnodiging. Misschien is het Bruids Prime Pakket interessant voor jullie?

Heel veel succes en zeker ook plezier!

Rest me jullie nog heel veel succes en vooral plezier toe te wensen met jullie voorbereidingen. Ik heb de voorbereiding van onze eigen bruiloft als een mooie en bijzondere reis ervaren. Een reis waarin we elkaar beter hebben mogen leren kennen en elkaar ook persoonlijke cadeaus hebben mogen geven in de vorm van het laten uitkomen van elkaars wensen. Geniet van deze bijzondere tijd in aanloop tot jullie prachtige dag.

Wil nader kennis met me maken?

Neem dan gerust contact met me op. Ik vind het leuk om te horen wat jullie wensen en ideeën zijn voor jullie trouwdag en samen te kijken naar wat de mogelijkheden zijn.Hartelijke groet,