Poetry with light"Poetry with light" is de ondertitel of tagline die hoort bij Forever Images. Het beschrijft beeldig hoe ik tegen mijn werk aankijk als professionele fotograaf. Delicate professionele fotografie die op artistieke wijze leidt tot indrukwekkende en voortreffelijke foto's. Door de uniciteit van mijn werk is het duidelijk herkenbaar. Voor mij is dit het meest essentiële aspect dat ervoor zorgt dat ik mijn werk als kunst zie. Een artistieke interpretatie van een visuele ervaring.

Selective Color Foto's door Michiel Borgart

Selective Color Foto's door Michiel Borgart - Forever Images

Leuk dat je mijn Selective Color Foto's hebt bekeken. Selective color (of selectieve kleur) ook wel color pop genoemd, is een effect dat een selectie van kleur(en) of (een) gekleurd(e) object(en) benadrukt in een verder zwart-witfoto of en foto met een gereduceerde kleurverzadiging. Hierdoor springt de geselecteerde kleur of het geselecteerde object er echt uit. Dit effect kan om artistieke redenen worden gebruikt of om een anders overweldigende foto wat 'af te remmen'. Het leidt de aandacht van de kijker sterk naar de gekozen selectie en zorgt voor een sterke dynamiek in de foto.

Variëteit aan foto's

Op deze pagina zie je verschillende foto's. Als je nieuwsgierig bent naar meer van een bepaald genre, volg dan een van de volgende links:

Mijn fotogalerij

Om alle foto's te zien die ik op mijn website geplaatst heb, kun je een kijkje nemen in mijn fotogalerij. Zie je foto's die je mooi vindt? Zie je de meerwaarde van professionele fotografie? Heb je ideeën opgedaan voor een shoot? Ben je geïnspireerd geraakt over hoe prachtige en unieke foto's voor jou het verschil kunnen maken? Neem neem dan gerust contact met me op.

Mijn fotostudio

Een deel van deze foto's is genomen in mijn fotostudio. Deze bevindt zich in Den Haag Hij is uitstekend bereikbaar met de auto (ongeveer 3 minuten rijden vanaf de A4 of A12), parkeren voor de deur en op ongeveer 6 minuten lopen vanaf het centraal station.

Vind je het mooi wat je ziet? Volg me...

Als je dat leuk vindt om meer van mijn werk te zien, kun je mijn werk ook volgen via de volgende social media:

Zou iemand die je kent blij worden deze foto's te zien? Deel...Hartelijke groet,