Poetry with light


Forever Images Fotoapp - FIApp

Schermprint Forever Images Fotoapp - FIApp.

Wat voor een foto’s heb jij op je mobiel staan?

Ken je dat? Je wilt iemand graag een mooie foto (uit je portfolio) laten zien, de ander merkt jouw enthousiasme en kijkt direct mee op je mobiel… en jij gaat vervolgens door al je foto’s scrollen opzoek naar die ene foto terwijl die ander meekijkt… naar al die foto’s die jij voorbij laat gaan. Hoe fijn is dat?

Hoe fijn zou het zijn als je (een deel van) je mooiste (portfolio)foto’s bij elkaar achter een icoontje op je startscherm had? Zou dat niet makkelijker en sneller zijn? En professioneler overkomen als het om je portfolio zou gaan?

Fotoapp FIApp

De fotoapp van Forever Images, de FIApp, bevat de mooiste en beste foto’s die we samen hebben gemaakt. Dit kunnen foto's van een portretshoot, fashionshoot of bruidsshoot zijn. Maar bijvoorbeeld ook van een make-up workshop die je met vriendinnen hebt gedaan. Ze zijn op een handige en makkelijke manier direct toonbaar op je mobiel. Je hebt hiervoor wel een internetverbinding nodig. Je foto’s staan veilig in de cloud. Het is een professionele manier om je beste portfoliofoto’s te laten zien aan een relatie.

Fotoapp als tegenprestatie

Als fotograaf laat ik graag wat van mijn werk zien. Op mijn website, social media maar bijvoorbeeld ook op beursen, tentoonstellingen of wedstrijden. Ik waardeer het dus enorm als mij je goedkeuring geeft om jouw foto’s te gebruiken voor promotie- en marketingdoeleinden. Als je hier akkoord mee gaat, krijgt je van mij als tegenprestatie je eigen Forever Images Fotoapp (FIApp).

Time for Print / Time for Portfolio (TFP)

Ook als we een shoot doen op basis van Time for Print / Time for Portfolio (TFP), krijg je van mij de Forever Images Fotoapp (FIApp). We doen ten slotte alleen een shoot op TFP-basis als iedereen die bij de shoot betrokken is de portfoliofoto’s kan gebruiken voor promotie- en marketingdoeleinden. Ben je een ervaren of studerende modeontwerper, fashion designer, model, visagist, MUA, MUAH of stylist, neem dan gerust contact met me op.Hartelijke groet,