Poetry with light

“Poetry with light” is de ondertitel of tagline die hoort bij Forever Images. Het geeft uitstekend weer wat ik voor ogen heb met mijn fotografie.

Floriana Horta portretfoto kleur 925 door Michiel Borgart

Floriana Horta portretfoto kleur 925 door Michiel Borgart - Forever Images

Portretfoto gekleurd licht mooie dame met hoed handschoen en choker | Floriana Horta | Portretfotograaf Michiel Borgart - Forever Images.

Geïnspireerd door deze foto?

Leuk dat je de tijd neemt om Floriana Horta portretfoto kleur 925 te bekijken. Waarom juist deze foto? Denk je dat het het waard is om te investeren in professionele foto's? Heb je wel eens nagedacht over je eigen fotoshoot? Wanneer zou jij tevreden zijn over foto's die voor jou gemaakt zijn? Ik hoor graag van je als je meer wilt weten.

Fotostudio Den Haag

Ik fotografeer op locatie (binnen of buiten) en in mijn fotostudio. Deze bevindt zich in Den Haag. Hij is uitstekend bereikbaar met de auto (ongeveer 3 minuten rijden vanaf de A4 of A12), parkeren voor de deur en ongeveer 6 minuten lopen vanaf het centraal station.

Nieuwsgierig naar meer? Volg...

Ben je nieuwsgierig naar meer van mijn werk? Naast verder te kijken op mijn website, kun je mijn werk ook volgen via de volgende social media:

Denk je aan iemand? Deel...Hartelijke groet,